Educatief

http://www.huubkeulers.nl/wp-content/uploads/2016/02/mailheader_fotocursus-930x226.jpg

Gemotiveerd vanuit mijn passie voor fotografie en de visie dat iedereen recht op kennis heeft zit opleiden en trainen al heel wat jaren in mijn genen. Waar ik me qua trainen in wil onderscheiden is mijn manier van kennis overbrengen. Dit betekent dat ik me zo veel als mogelijk focus op de manier hoe mensen kennis tot zich nemen, de leerstijl zo gezegd. Ieder mens leert namelijk op zijn eigen manier. Weet je die manier te achterhalen dan wordt het grootste leereffect bereikt en heb je de juiste snaar geraakt die leidt tot mooiere foto's en daardoor met meer plezier fotograferen.
Dit doe ik in de vorm van inspirerende één- of meerdaagse workshops en lezingen ook voor fotoclubs of verenigingen. Bij lezingen neem ik mensen in een 3 uur-vullend programma mee in de fascinerende wereld van de fotografie. Het tonen van eigen werk is hierbij de basis om met elkaar in gesprek te komen over diverse facetten van de fotograferen zoals mijn visie op fotografie, gebruikte camera instellingen en -functies, lenskeuze, gebruikte hulpmiddelen, compositie en best practices. Uiteraard zijn er tijdens deze lezingen voldoende mogelijkheden om je vragen te stellen. Door de gekozen formule houden deze lezingen het midden tussen een presentatie en workshop en zijn ze toegankelijk zijn voor zowel de pas beginnende amateurfotograaf als ook de wat meer gevorderde fotograaf.

Indien gewenst ontvangen de deelnemers een opdracht tijdes hun fotografie-activiteiten, waarbij de resultaten dan op een andere avond gezamenlijk worden besproken en van eerlijk en opbouwend commentaar worden voorzien.

Mocht je interesse hebben om zelf, met je vrienden, je club of met me op pad te gaan om meer over fotografie te leren en de mogelijkheden van je camera beter te leren kennen neem dan gerust contact met me op.