Vision

Mijn visie is dat in een foto niets mag afleiden van de boodschap of het hoofdonderwerp. Dit kun je enkel bereiken door je onderwerp en omgeving goed te observeren, een gedegen voorbereiding en altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste techniek en deze te beheersen. Daarnaast moet een foto interessant zijn, nieuwsgierig maken en soms vragen oproepen. Een foto raakt je door je herinneringen, je emoties of je interesses maar soms vind je een foto gewoon mooi puur door zijn schoonheid. Een visie wordt vormgegeven door je foto’s en hoe jij de wereld ziet.
Mijn stijl heb ik na jarenlang te fotograferen en te zoeken naar wat mij nu als fotograaf herkenbaar maakt uiteindelijk gevonden. Ik ben iemand die graag gebruik maakt van contrasten en een uitgebalanceerde belichting en leg door een doordacht gebruik van standpunt/compositie de focus op mijn hoofdonderwerp. Als de omstandigheden goed zijn heb ik liefst zo weinig als mogelijk achtergrondruis dat de aandacht weghaalt van mijn onderwerp.  Daarnaast laat ik graag emotie en verhaal in mijn foto's zien en heb daarbij aandacht voor detail terwijl ik mijn beelden op een artistieke wijze tracht te benaderen om zodoende kracht en dynamiek te versterken.
Mijn missie is dat ik mensen help hun mooie momenten te vertellen en blijvend te laten herinneren, gedreven door mijn passie om mensen te inspireren en hun Aha-moment te delen. Elk beeld wat ik maak moet het mooiste zijn wat ik op dat moment kan maken, het verhaal op de juiste manier vertellen en mensen op hun best laten zien.
stijl