Autofotograaf Limburg

Autofotograaf Limburg. Gespecialiseerd in het fotograferen van luxe en klassieke auto’s op locatie of bij u thuis. Als kunstwerk of verkoop. Gevestigd in het Limburgse Elsloo (gemeente Stein). Ons doel is om het ware karakter en geest van deze juweeltjes te laten zien. Als autofotograaf Limburg maken we mooie herinneringen voor bedrijven en particulieren. Van luxe auto’s, klassieke auto’s, sportauto’s, 4×4-fotografie maar ook van automobiel evenementen. Enkele voorbeelden voor het gebruik van onze foto’s:

 • Een portfolio met afbeeldingen voor bv. verzekeringsdoeleinden;
 • Een portfolio met afbeeldingen om te helpen bij de verkoop van een auto;
 • Ingelijste kunstwerken voor thuis-, kantoor- of garagemuren of een hoogwaardig bedrukt ‘salontafel’-boek om uw auto te laten zien.

Of u nu op zoek bent naar een kleine selectie afbeeldingen of een uitgebreide portfolio van uw auto, wij werken discreet zonder complicatie of poespas bij u thuis of op een alternatieve geschikte locatie.

Na een eerste gesprek om uw vereisten vast te stellen, ontmoeten we elkaar op de gekozen locatie en besteden we tussen de 2 en 8 uur (afhankelijk van uw vereisten) om uw auto vanuit verschillende hoeken te fotograferen, inclusief een selectie van ‘detail’-afbeeldingen die mogelijk uniek zijn naar uw auto. De afgesproken datum en tijd voor de shoot moet mogelijk worden aangepast, afhankelijk van het soms geweldige Nederlandse weer. Nadat we samen uw auto hebben gefotografeerd, ontvangt u, via WeTransfer een selectie van volledig bewerkte afbeeldingen in hoge resolutie voor persoonlijk gebruik. 
Wij bieden ook een volledige fotografieservice voor klassieke autodealers en -makelaars die op zoek zijn naar een portfolio met afbeeldingen om te helpen bij de verkoop van uw auto’s, of dat nu online of in print is.

Meer dan 10 jaar ervaring in autofotografie;
Meedenkend, creatief en origineel;
Flexibel in het maken van afspraken en uitvoering;
Prettig in omgang volgens onze klanten.

Brons

€250,- excl. 21% BTW
5 Hoge Resolutiebeelden
Een reportage op locatie van maximaal 2 uur.
Bij reizen verder dan 5 km van Elsloo zijn we genoodzaakt reiskosten te berekenen;

Zilver

€450,- excl. 21% BTW
10 Hoge Resolutiebeelden
Een reportage op locatie van maximaal 2 uur.
Bij reizen verder dan 5 km van Elsloo zijn we genoodzaakt reiskosten te berekenen;

Goud

€600,- excl. 21% BTW
20 Hoge Resolutiebeelden
Een reportage op locatie van maximaal 4 uur.
Bij reizen verder dan 5 km van Elsloo zijn we genoodzaakt reiskosten te berekenen;

Platina

€850,- excl. 21% BTW
50 Hoge Resolutiebeelden
Een reportage op locatie van een hele dag.
Bij reizen verder dan 5 km van Elsloo zijn we genoodzaakt reiskosten te berekenen;

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN

Omdat we fulltime beroepsfotografen zijn en we er dus ons brood mee moeten verdienen, kan ons tarief niet enkel opgebouwd zijn uit de tijd dat we fotograferen. Zouden we wel doen, dan zouden we heel snel een failissement moeten aanvragen ;-).
Net als in uw vakgebied zijn er additionele kosten en investeringen die ook wij moeten betalen en doen. Daarom hebben we in onze prijs rekening gehouden met:

 • Advies & Overleg. We luisteren graag naar uw wensen en adviseren waar nodig en gewenst.
 • Kennis, tijd, en expertise van ons als fulltime beroepsfotograaf. Om zover te komen hebben we diverse opleidingen gevolgd, uren aan boeken en videos bestudeerd, fouten gemaakt en jarenlang gefotografeerd.
 • Onze voorbereiding. Net als iedere vakman en vakvrouw bereiden we onze fotoshoots goed voor. We zorgen dat we de locatie en uw producten goed kennen, controleren onze apparatuur, en waar nodig verdiepen we ons verder in de wensen van u als klant.
 • Professionele apparatuur. Al onze opdrachten voeren we uit met betrouwbare en kostbare fotoapparatuur, computer en software om kwaliteitsbeelden te kunnen waarborgen. En natuurlijk moet deze apparatuur ook verzekerd zijn tegen diefstal en schade.
 • Maatwerk en persoonlijke aanpak. Iedere fotoshoot is uniek en word volledig op uw wensen en mogelijkheden afgestemd.
 • Ons werk ná het fotograferen. Ons werk is na het fotograferen nog niet klaar. Bij thuiskomst importeren, archiveren en backup’n we alle foto’s. Daarna selecteren we de beste foto’s en bewerken deze tot mooie beelden. 
 • Social Media. Bij iedere bestelling ontvangt u gratis een digitale versie van de foto’s geschikt voor gebruik op social media en website/webshop.
 • Archivering van uw foto’s. Mocht u uw foto’s kwijtraken dan kunt u deze altijd nog eens opvragen bij ons.
 • Lidmaatschappen: Om te kunnen blijven netwerken en kennis op te blijven doen zijn we aangesloten bij een organisatie van beroepsfotografen.
 • Belastinggeld. Iedere periode dragen we, net als u, braaf onze BTW en Inkomstenbelasting af aan de fiscus.
autofotografie limburg
Scroll naar top