FOTOGRAFIE
BEDRIJFSFOTOGRAFIE, HONDEN, SPORT, EVENEMENTEN, PORTRETTEN, PRODUCTEN, AUTO'S, VLIEGTUIGEN EN FOTOWORKHOPS.
FOTOGRAFIE
BEDRIJFSFOTOGRAFIE, HONDEN, SPORT, EVENEMENTEN, PORTRETTEN, PRODUCTEN, AUTO'S, VLIEGTUIGEN EN FOTOWORKHOPS.
FOTOGRAFIE
BEDRIJFSFOTOGRAFIE, HONDEN, SPORT, EVENEMENTEN, PORTRETTEN, PRODUCTEN, AUTO'S, VLIEGTUIGEN EN FOTOWORKHOPS.
FOTOGRAFIE
BEDRIJFSFOTOGRAFIE, HONDEN, SPORT, EVENEMENTEN, PORTRETTEN, PRODUCTEN, AUTO'S, VLIEGTUIGEN EN FOTOWORKHOPS.
FOTOGRAFIE
BEDRIJFSFOTOGRAFIE, HONDEN, SPORT, EVENEMENTEN, PORTRETTEN, PRODUCTEN, AUTO'S, VLIEGTUIGEN EN FOTOWORKHOPS.
Previous
Next

ONZE MANIER VAN WERKEN

We staan er voor om onze diensten eerlijk, betrouwbaar en zo efficiënt als mogelijk aan te bieden en uit te voeren. Hiervoor is een persoonlijke benadering voor ons van wezenlijk belang. We voelen ons altijd betrokken en dragen op die manier bij aan de doelstellingen van jw organisatie. Dit doen we voor het MKB, sporters, organisaties en particulieren. En natuurlijk altijd op een enthousiaste en flexibele manier. Door onze betrokkenheid en persoonlijke aanpak staan we garant voor creativiteit, kwaliteit en betrouwbaarheid met 100% passie en flexibiliteit. We denken met u mee en adviseren vanuit onze kennis en ervaringen. Meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Hondenfotografie

Honden zijn een belangrijk onderdeel van je familie. Dus hoe geweldig is het om unieke en professionele foto’s van je trouwe maatje(s) te hebben? Je kiest samen met ons een locatie uit die bij jou en je hond past; een bos, park of stad voor een supermooie exclusieve fotoreportage. Dat kan een hondenportret zijn, een honden actiefoto met bal/frisbee, of samen met jou en/of je gezin. Er is veel mogelijk.

Bedrijfsfotografie

Als je als ondernemer een goed product of mooie dienst levert waar je trots op bent, je dit natuurlijk ook graag laten zien. Maar hoe bereik je dit nu? Wij zorgen er, met onze beelden voor dat jouw producten / diensten op een mooie manier zichtbaar zijn voor potentiële klanten. Dit doen we op een manier die de sfeer en het DNA van jouw mooie bedrijf uitstralen.

Sportfotografie

Bij sportfotografie draait het om de adrenaline en beleving die de sport met zich mee brengt. In het bijzonder sporters tijdens hun piekmoment ‘vangen’ is wat we het beste doen! We fotograferen jullie sportevenement of sportwedstrijd op een unieke en stijlvolle manier. Met al meer dan 15 jaar actief in de (inter)nationale sportarena.

Productfotografie

Consumenten zoeken voortdurend naar informatie en hun aandacht gaat natuurlijk naar de snelste manier om informatie te verzamelen: afbeeldingen. Uiteindelijk getuigen goede productfoto’s niet alleen van de kwaliteit van jouw product. Maar dienen ze ook als venster in jouw e-commerce winkel, waardoor drie zeer belangrijke waarden ontstaan: transparantie, vertrouwen en kwaliteit.

Om deze waarden kracht bij te zetten zijn productfoto’s een essentieel onderdeel. Denk hierbij aan beelden voor succesvolle catalogi, brochures, tijdschrift- en online advertenties, bill boards en websites/webshops.

Sportfotografie voor Gehandicapten

In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap. Voor deze mensen is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Daarom fotograferen we ook voor organisaties die geen winstoogmerk hebben zoals voor Fonds Gehandicaptensport, Iedereen kan Sporten en Uniek Sporten. Iedereen met een handicap moet namelijk dicht bij huis, de mogelijkheid hebben om te kunnen sporten. 

Evenementfotografie

Van concert-, theater tot aan bedrijfsevenementen. Wij hanteren een aanpak op maat om zo een ​​perfecte balans te creëren in het vastleggen van onderwerp en omgeving van jullie speciale evenement. Onze foto’s weerspiegelen het licht, de stemming, de professionaliteit en gezelligheid op een bewuste, maar toch natuurlijke manier. Jij beleeft het moment, terwijl wij de herinneringen op een onvergetelijke manier vastleggen. Dit doen we zo onzichtbaar en empathisch als mogelijk.

Portretfotografie

Wij geloven in de schoonheid van mensen, fotograferen ze met respect en willen graag hun individualiteit en uniekheid in beeld brengen. Een foto is toch vaak het eerste wat mensen online zien en een eerste indruk achterlaat.
Iedereen die zakelijke portretten, teamfoto’s, familieportretten of modelfoto’s nodig heeft kan ons hiervoor inschakelen.

Door onze open en gemoedelijke aanpak, zorgen we ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. We weten namelijk hoe het voelt om voor de camera te staan.

Sociaal-Culturele fotografie

Het is ons doel en onze passie om het sport- en cultuuraanbod rond bovengenoemde doelgroepen in beeld te brengen, als fotograaf voor sociaal-culturele activiteiten. Hiervoor leveren we kwaliteitsfoto’s die sfeer, beleving en emotie uitstralen. Onze beelden worden door diverse stichtingen, gemeenten, en verenigingen gebruikt om het verbindingsgevoel te versterken en om mensen van jong tot oud maar ook ouders van kinderen te prikkelen om deel te nemen aan de, in de regio Limburg, aangeboden programma’s.

Autofotografie

Ons doel is om het ware karakter en geest van jouw juweeltjes op vier wielen te laten zien. Als autofotograaf maken we mooie herinneringen voor bedrijven en particulieren. Van luxe auto’s, klassieke auto’s, sportauto’s, 4×4-fotografie maar ook van automobiel evenementen.

Of je nu op zoek bent naar een kleine selectie afbeeldingen of een uitgebreide portfolio van jouw auto, wij werken discreet zonder complicatie of poespas bij je thuis of op een geschikte buitenlocatie naar keuze.

Luchtvaartfotografie

Gespecialiseerd in het fotograferen van burgerluchtvaart vliegtuigen, particuliere vliegtuigen en militaire vliegtuigen, hetzij tijdens de vlucht, hetzij op de grond.

Ook het maken van fotoreportages voor onderhoudsbedrijven van vliegtuigen behoort tot onze diensten. Zo is een van onze klanten ‘Samco Aircraft Maintenance‘ op Maastricht Aachen Airport.

Fotoworkshops

Omdat kennisdeling in ons bloed zit verzorgen we inspirerende en praktijkgerichte fotoworkshops voor alle leeftijden en alle niveaus. Dit doen we in 1:1 sessies en kleine groepen bij ons thuis, bij jou thuis of op locatie. Zo verzorgen we ook fotoworkshops voor het Basis- en Voortgezet onderwijs. Datums gaan in onderling overleg, waarbij we ons, indien  mogelijk, aan jouw agenda aanpassen.

Door jarenlange ervaring als gediplomeerd trainer weten we hoe mensen in hun ‘eigen taal’ te laten leren en ervaren. Tenslotte leert iedereen op zijn eigen manier. Tijdens de fotoworkshops passen we ons, zo veel als mogelijk aan de wensen van jou als cursist aan.

Scroll naar top