Creatieve fotoworkshops voor kinderen

Kinderen fotograferen vaak de hele dag door en plaatsen hun foto’s vaak op social media. Deze workshop heeft als doel jongeren bewuster met het medium fotografie om te laten gaan, door zelf met gerichte maar speelse opdrachten aan de slag te gaan. Daarnaast willen we kinderen vooral enthousiasmeren en het creatieve fotografie vlammetje aanwakkeren.
Onze passie voor fotografie delen we graag met anderen. Ook in de fotoworkshops voor kinderen komt opleidingservaring goed van pas. We proberen de kinderen tijdens deze workshops zo te enthousiasmeren, dat ze anders, dieper en verder gaan kijken. Fotografie is zoveel meer dan alleen een selfie maken! De workshops zijn bedoeld voor kinderen van het (speciale) basis- en voortgezet onderwijs maar ook tijdens verjaardagsfeestjes. Neem voor meer informatie over de inhoud, duur en prijzen van de workshops gerust contact met ons op.

Scholieren ontpoppen zich als creatieve fotografen

We laten kinderen op een creatieve en leuke manier aan de slag gaan met fotografie? We laten ze ontdekken wat er wel niet allemaal mogelijk is in de wereld van fotografie. Wij bieden diverse fotoworkshops aan waarin we kinderen op een leuke manier meer leren over fotografie. Dit kan een eenmalige workshop zijn of een workshop verspreid over een aantal lessen. Vraag gerust naar de mogelijkheden, we maken de workshop voor u, uw kind(eren) of uw organisatie graag op maat!

In samenwerking met Stichting Ecsplore verzorgen we fotografie lessen voor scholen. Zo doen we dit tot volle tevredenheid bv. voor het St. Maartenscollege in Maastricht en Kindante. Binnenkort doen we dit bij Basisschool ‘De Blinker’ in Geleen. We spreken uit ervaring als we zeggen hoe snel jongeren, met gevoel en interesse hiervoor, vorderingen maken en welke prachtige foto’s ze kunnen maken die u maar ook ons verrassen.

Het is geweldig om het fotografie vlammetje bij de kinderen aan te wakkeren om het tot een ‘vuurzee’ van interesse en creativiteit te laten groeien. Dit kunnen we doen met fotocamera’s of smartphones. Onze focus ligt hierbij vooral op het laten zien en ervaren wat er allemaal mogelijk is maar ook op compositie van een foto. We laten de kinderen onder onze begeleiding ‘spelen’ met de camera, plezier beleven en hun creativiteit verder ontwikkelen. Heeft u als school, organisatie of particulier interesse in leuke, leerzame fotoworkshops? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en onze manier van werken.

fotocursus jongeren scholieren onderwijs limburg
fotocursus jongeren scholieren onderwijs limburg
fotocursus jongeren scholieren onderwijs limburg
Scroll naar top