Vergroten van je zichtbaarheid als sporter

Hoe mooi is het om je op een professionele en pakkende manier te presenteren naar je mogelijke sponsoren, fans en sportorganisaties  Bijvoorbeeld met je eigen website, een goed sporters cv, actiefoto’s met impact of met slim social media gebruik. Wij helpen jou, tegen een zeer gereduceerd tarief, met het vergroten van je zichtbaarheid als sporter. Of je nu topsporter of sporttalent  bent. De reden dat we dit doen is omdat we sporters graag helpen in hun ontwikkeling en prestaties. En we dragen sport in zijn algemeenheid een warm hart toe. Een professionele zichtbaarheid is voor een succesvolle sportcarrière key. We weten hoe lastig het voor sporters soms is om zich goed te presenteren richting o.a. sponsoren. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we een promotie pakket voor sporters bedacht, dat verder gaat dan alleen maar mooie foto’s.

Social media pr voor sporters, topsporters en sporttalenten

Naast goede prestaties is een professionele zichtbaarheid belangrijk voor topsporters en sporttalenten. Mede om hun sportieve doelen te bereiken. Maar het merendeel van de sporters heeft moeite om deze zichtbaarheid te realiseren. Simpelweg omdat ze niet over de juiste kennis beschikken of er geen tijd voor hebben. Een sporter mag trots op zijn prestaties zijn. Hij of zij mag dit ook laten zien maar wel het liefst op een doordachte manier. Want met bv. een onhandige post op social media of een ‘klungelig’ cv kun je de plank helemaal mis slaan. Iets wat je sportcarrière niet ten goede zal komen.

Echter een sportersprofiel met een positieve uitstraling, zal je netwerk vergroten. En hierdoor ook de kansen op het vinden van de juiste sponsoren. Het beoefenen van topsport kost namelijk veel geld. Voor veel talenten zijn deze kosten dusdanig hoog dat ze dreigen af te haken. Daarom is het hebben van de juiste hulpmiddelen en adviezen van groot belang. Wij kunnen je in ieder geval helpen en adviseren hoe met social media om te gaan. Met het opstellen van een goed sporters CV. Maar ook hoe een mooi fotoportfolio samen te stellen. Of met het maken van een mooie, stijlvolle website. Wij helpen je met het vergroten van je zichtbaarheid als sporter.

Mitch Valize 3

Extra korting voor sporters met een Sporttalentpas van Limburg Sport

Sporters met een sporttalentenpas van Limburg Sport ontvangen een extra korting van 20% op onderstaande prijzen. Iedere sporter of sportorganisatie kan echter gebruik maken van onze diensten. Mocht je twijfelen of vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
We leggen je uit hoe e.e.a. in zijn werk gaat. Jij kijkt dan of we wél of niet iets voor je kunnen betekenen.

In samenwerking met

De waarde van sport ontstijgt taal, religie en cultuur. Sport heeft het vermogen om grenzen te vervagen en mensen bij elkaar te brengen en te inspireren om hun talenten te ontplooien. Om deze waarden kracht bij te zetten werkt Huub Keulers Media Services graag samen met partijen die onze normen, waarden en visie delen. Om elkaar te kunnen versterken en zo een win-win situatie te creëren. Hieronder stellen we ze graag kort aan je voor.

match en fit sportsponsoring

Match en Fit

Match en Fit helpt topsporters, sporttalenten, sportverenigingen en bedrijven met sponsorvraagstukken. Opgericht in 2018 door ex-topsporter Vincent de Vries, met de missie om voor sportverenigingen en topsporters in Nederland continuïteit te creëren en strevend naar een toekomst waarin ze verbonden zijn met het bedrijfsleven. Hierbij vormt het creëren van toegevoegde waarde voor elkaar het fundament van de samenwerking. Het team van Match en Fit is doelgericht, doordacht, competitief, gaat graag uitdagingen aan en hecht grote waarde aan samenwerking. Wil je een sponsor die ook écht bij je past en hecht je waarde aan continuïteit, neem dan gerust contact met Vincent op.
www.matchenfit.nl

logo_limburg_sport

Limburg Sport

Limburg Sport helpt topsporters en talenten in Limburg om hun sportieve doelen te bereiken. De topsporters en talenten staan centraal binnen onze organisatie.  Limburg Sport werkt aan het optimale sportklimaat voor Limburgse topsporters en talenten. Samen met Provincie Limburg, NOC*NSF, Limburgse gemeenten, sporttakplatforms en het onderwijs. 
www.limburgsport.nl

Fonds Gehandicaptensport

Fonds Gehandicaptensport

In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap. Voor deze mensen is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk. Zodat iedereen met een handicap, dicht bij huis, de mogelijkheid krijgt om te kunnen sporten.
www.fondsgehandicaptensport.nl

Sport is hard werken maar ook plezier beleven. Sport is emotie en verbindt mensen.
 Maar sport is ook op een juiste manier communiceren naar de buitenwereld. Met een persoonlijk sporterspakket kunnen we je helpen je zichtbaarheid te vergroten. En daarmee ook je kansen op het vinden van sponsoren die bij je passen.

Stel je zelf echter niet de vraag wat een sponsor voor jou kan doen. Maar welke meerwaarde jij voor een sponsor hebt. En op welke manier je dit kan laten zien. Zo toon je dat je heel goed weet wat er allemaal bij komt kijken. Plus je vergroot ook je kansen op het vinden van iemand die je financieel of met materialen kan helpen.

Jouw eigen professioneel ogende website

Hoe mooi zou het zijn om een eigen professioneel ogende website te hebben. Een website met de juiste content kan een belangrijk online visitekaartje voor je zijn. Hier presenteer je je niet alleen naar je fans. Maar ook naar bedrijven, sportorganisaties, sportbonden, sponsoren etc. Aan de hand van jouw input maken we een website voor je. Hierbij heb je de keuze uit een standaard of uitgebreide one page website. Of je kiest voor de versie van de five pager. Een standaard one page website bestaat uit een biografie. Natuurlijk ook je prestaties, jouw doelen. Maar ook je meerwaarde voor sponsoren en een contactformulier. De uitgebreidere versie van de one page is gelijk aan de standaard inclusief een blog en een fotogalerij.

En de five page website bestaat maar liefst uit 5 pagina’s. Met het verschil dat je per pagina heel wat meer info kunt laten zien. Afhankelijk van je wensen kunnen we e.e.a. uiteraard aanpassen. We maken elke website zodat je deze zelf kunt onderhouden. Hierdoor ben je niet afhankelijk bent van anderen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het onderhoud door ons te laten doen. Aan jou de keuze. Wij helpen je met het vergroten van je zichtbaarheid als sporter.

One pager - Standaard

De juiste informatie, mooi en overzichtelijk, op een pagina onder elkaar geplaatst. Dit kan uitermate handig zijn als je wat minder teksten en foto's hebt.

Prijs: €249,- Incl. 21% BTW *
Klik op afbeelding hierboven voor een voorbeeld

Bij aanleveren juiste teksten en foto's (exclusief blog, fotogalerij, domeinnaam en hostingkosten)

Vijf pagina's website

Wil je meer vertellen over je ambities, je prestaties en heb je een uitgebreider portfolio. Dan is een website met ca. 5 pagina's een betere optie voor je.

Prijs: €499,- Incl. 21% BTW*
Klik op afbeelding hierboven voor een voorbeeld.

Bij aanleveren juiste teksten en foto's (excl. domeinnaam en hostingkosten).

Dirkje_Cox

One pager - Uitgebreid

De gulden middenweg. Alle informatie, mooi en overzichtelijk, op een pagina onder elkaar geplaatst zoals de standaard pagina. Uitgebreid met een blog en een fotogalerij.

Prijs: €349,- Incl.21% BTW *
Klik op afbeelding hierboven voor een voorbeeld.

Bij aanleveren juiste teksten en foto's (exclusief domeinnaam en hostingkosten)

HK1708171031-scaled

Jouw eigen hedendaagse CV

Hoe verkoop je jezelf aan de buitenwereld en verwoord je wie je bent? Maar ook wat zijn je ambities, je prestaties en je opleidingen. En wat heb jij nodig om optimaal te presenteren? Wat kunnen jij en een sponsor voor elkaar betekenen? Gebruik je de juiste teksten en welk CV-ontwerp passen hier het beste bij? Daar horen natuurlijk ook mooie foto’s bij.

De CV’s (meestal opgebouwd uit 3 pagina’s) worden aangeboden in een template-vorm die bij jou past. Je hebt de keuze om een template toegestuurd te krijgen en zelf in te vullen. Of je levert ons de noodzakelijk informatie aan. Wij stellen dan een CV voor je op. Uiteindelijk heb jij de regie over de inhoud maar we adviseren je daar natuurlijk wel bij. Uiteraard kunnen we ook teksten opstellen mocht je daar niet zo goed in zijn. Wij helpen je met het vergroten van je zichtbaarheid als sporter.

Opties:

  • A. Je ontvangt de template en vult deze zelf in. €25,- Incl. 21% BTW
  • B. De tekst uit je huidige cv wordt door ons overgenomen in een professioneel cv-template. €65,- Incl. 21% BTW.
  • C. Wil je naast een professionele cv lay-out ook inhoudelijk een goed cv? Laat dan ook de tekst optimaliseren en verbeteren. €99,- Incl. 21% BTW.

* Gratis cv-template bij aanschaf van een website.

Jouw eigen topsport waardige fotoportfolio

Iedere zichzelf respecterende sporter moet zich op de best mogelijke manier kunnen presenteren. Foto’s zijn hierbij van groot belang. Zoals actiefoto’s van jouw prestaties die op het juiste moment zijn genomen. Of foto’s waar de emotie van afspat. Het maakt hierbij wel degelijk uit of de foto’s voor jezelf zijn, voor de media of voor je toekomstige sponsor(en). We kunnen tijdens een sportevenement of training spectaculaire actiefoto’s of mooie portretfoto’s van je maken. Het is nu eenmaal van cruciaal belang dat je een efficiënte en doordachte zichtbaarheid als sporter creëert en gunt. Zeker in deze media-hongerige wereld,

Jouw actie- en portretfoto's digitaal geleverd. Ideaal om je prestaties op bv. je tablet of laptop te laten zien tijdens een sponsor gesprek. Foto's kunnen gemaakt worden tijdens een sportevenement of training. Foto's worden in hoge resolutie geleverd .

5 professionele foto's gemaakt tijdens sportevenement, training of fotoshoot: €75,- Incl. 21% BTW.*
10 professionele foto's gemaakt tijdens sportevenement of training: €125,- Incl. 21% BTW.*

* Excl. reiskosten/reisuren

Slim Social Media Management

Social media is tegenwoordig ook in de sportwereld niet meer weg te denken. Vooral om je goed te profileren naar je fans, sponsoren, sportbonden en sportcollega’s. We helpen je bij het opzetten en inrichten van een social media profiel. Verder kijken we hoe je een social media community het beste kunt opbouwen. Maar we geven ook advies hoe slim met social media om te gaan. Welke content te publiceren, of welke juist niet, en we kijken naar de timing om berichten te posten. Een doordachte social media strategie kan het verschil maken.

Advies (1-1,5 uur) over gebruik, inrichten en beheren van je eigen social media kanaal. Dit kan LinkedIn, Facebook of Twitter zijn.
Prijs: €75,- Incl. 21% BTW.

Scroll naar top