creatief webdesign Elsloo stein limburg

MOOI DESIGN,
PAKKENDE TEKSTEN,
OPVALLENDE BEELDEN,
GOED VINDBAAR,
SNELLE LAADTIJD,
VEILIGE OMGEVING,
MET PRIVACY BELEID,
EN BETAALBAAR.

Stijlvol webdesign uit Limburg

Wij maken, naast een fotografiebureau, ook een webdesignbureau en zijn gevestigd in Elsloo (Gemeente Stein), Limburg. We ontwikkelen op WordPress gebaseerde en op maat gemaakte responsive websites. Deze diensten bieden we in een drietal webdesign pakketten aan. Maar omdat een mooie website niets is zonder goede content, maken we ook pakkende teksten en beelden die opvallen. Op deze manier verzorgen we een totaalpakket voor uw online zichtbaarheid. Stijlvol webdesign uit Limburg

Dit doen we voor allerlei sectoren van het MKB zoals de techniek tot aan de lokale bakker. Maar net zo goed voor projecten van de Nationale Politie zoals de innovatieve stichting DITSS, Inbraakvrije Wijken en Vermiste personen, tot aan congressen en Politie. Of voor de sporters zoals Mountainbikster Dirkje Cox. Kies voor stijlvol webdesign uit Limburg.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Tijdens een gesprek kunnen we altijd de mogelijkheden bekijken en hoe we u kunnen helpen.

Eerlijk

We kijken niet wat allemaal mogelijk is maar naar wat u nodig heeft. En wat u niet nodig heeft wordt ook niet in uw website geïmplementeerd. Dat is zonde van uw geld en onze tijd. Een eerlijke en betrouwbare strategie dus. Uw online succes is hierbij onze enige focus.

Persoonlijk

We vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom leggen we u in een aangenaam gesprek alles uit (zonder u te vermoeien met onnodige technische termen) wat u van ons kunt en mag verwachten en hoe we u zullen helpen en adviseren om de juiste keuzes te maken.

Betaalbaar

Goed werkende en stijlvolle websites, maar dan voor de iets kleinere beurs. Door onze ervaring, efficiënte werkwijze en een gerichte aanpak kunnen wij snel werken en daardoor eerlijke prijzen berekenen. Waarom duizenden Euro's uitgeven als het niet nodig is?

Wij maken websites:

 • Geschikt voor desktop computer, tablet en smart phone gebruik (responsive design);
 • Zo optimaal als mogelijk beveiligd tegen hackers en spam;
 • AVG / GDPR Compliant zodat uw website voldoet aan de Europese Privacy wetgeving;
 • Geënt op de huisstijlkleuren en het logo van uw organisatie;
 • Geoptimaliseerd voor vindbaarheid in Google (SEO Basis);
 • Grammaticaal correct: Aangeleverde teksten worden, indien nodig, door ons grammaticaal gecorrigeerd;
 • Stijlvol en professioneel ogend;
 • Betaalbaar en me een eerlijk tarief;
 • Zonder verborgen kosten;
 • Eenvoudig zelf te onderhouden;
 • Snelle laadtijd.

Eerlijk, Persoonlijk en Betaalbaar.

Eerlijk, betaalbaar, met een persoonlijke aanpak en focus op uw relevante content. Maar ook met oog voor stijlvol hedendaags ontwerp. Wij leveren maatwerk websites. Dit doen we met behulp van de kracht van het veel gebruikte WordPress content management systeem. Verder zijn we gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, nieuwsbrieven en social media. Alles bij elkaar ook wel met een dure naam content marketing genoemd.

We bouwen websites voor o.a. het MKB, freelancers. Maar dat doen we ook voor topsporters, sporttalenten, sportorganisaties, kunstenaars, stichtingen en verenigingen. Onze aandacht gaat daarbij niet alleen uit naar design. Maar ook naar doelgerichte content, vindbaarheid, zichtbaarheid en herkenbaarheid. Uw website is tenslotte ook uw online visitekaartje. We weten waar op te letten om uw merk/dienst nog zichtbaarder te promoten. We staan garant voor stijlvol webdesign uit Limburg

Pakketten en Prijzen van stijlvol webdesign uit Limburg

We maken uw website met de focus op uw huisstijl en de kracht van uw bedrijf / organisatie. Hiervoor hebben wij 3 website pakketten samengesteld. Neem gerust eens contact met ons op. We zullen dan uw wensen voor uw website bespreken en geven een no-nonsense advies wat het beste voor u is.
Onderstaande pakketprijzen zijn slechts een indicatie en variëren afhankelijk van uw additionele wensen. Prijzen zijn excl. 21% BTW en excl.:

 • Maandelijkse hostingkosten van de provider zoals bijvoorbeeld TransIP of Site ground. Providers die al jaren bekend staan voor hun betrouwbaarheid, snelheid en kwaliteit. Afhankelijk van de grootte van uw website zal dit liggen tussen de €5 en €10 per maand.
 • Jaarlijkse kosten voor domeinnaam, ssl- veiligheidscertificaat (groen slotje) en premium website template. De kosten hiervoor zijn ca. €80 per jaar.
 • Onderhoudswerkzaamheden (zie additionele website opties)

Na goedkeuring van het ontwerp wordt 30% van het totaal bedrag aanbetaald. Het resterend bedrag wordt voldaan bij de oplevering van de website. Nadat de website volledig is betaald zal deze online worden gezet. No nonsense webdesign uit Elsloo (Gemeente Stein), Limburg

Brons: €650

One-page website voor kleinere winkels of starters met de belangrijkste gegevens verdeeld over 5 secties met een header foto, wie/wat/waarom en een contactformulier. Alles op basis van inhoud (teksten, afbeeldingen, huisstijl) die u zelf aanreikt. Indien dit lastig is kunnen we tegen een meerprijs helpen met het realiseren van teksten en afbeeldingen.
Prijs is excl. 21% BTW

Zilver: €1.250

Perfect voor freelancers en MKB ondernemers. Ca. 4 pagina’s waarin uitgebreid uw diensten, producten en informatie over uw bedrijf gecommuniceerd worden op basis van de inhoud (teksten / afbeeldingen) die u zelf aanreikt. Indien u dit lastig vindt kunnen we u tegen een meerprijs helpen met het realiseren van de juiste teksten en afbeeldingen.
Prijs is excl. 21% BTW

Goud: €2.500

Perfect voor MKB ondernemers maar ook voor bv. stichtingen. 5 tot 8 pagina’s waarin uitgebreid uw diensten, producten en informatie over uw bedrijf gecommuniceerd worden op basis van de inhoud (teksten / afbeeldingen) die u zelf aanreikt. Indien u dit lastig vindt kunnen we u tegen een meerprijs helpen met het realiseren van de juiste teksten en afbeeldingen.
Prijs is excl. 21% BTW

Met stijlvol webdesign uit Limburg versterkt u uw organisatie

Hoe zit het nu eigenlijk? Een sterk en weloverwogen website zou prioriteit moeten zijn voor iedere organisatie. Vooral een organisatie die streeft naar verbetering van haar markt en toekomstbestendig zijn. Het draait hierbij allemaal om het gebruik van slim webdesign welke geschikt is voor u en uw publiek. Het is belangrijk dat wanneer iemand uw website bezoekt, deze niet alleen onder de indruk is over het ontwerp maar ook dat men snel en gemakkelijk kan vinden waar men naar op zoek is. We staan voor eerlijk en stijlvol webdesign uit Limburg. En zeker vanuit het oogpunt van de gebruiker maken we websites die erop zijn gericht om te promoten en informeren.

Goed webdesign is niet alleen maar het uiterlijk van een website. Vooral de inhoud is belangrijk. Website teksten die vertrouwen en kwaliteit uitstralen maar ook teksten die laten zien waar u als organisatie of bedrijf voor staat. Een goede website doet vooral ook dienst als een visitekaartje. Goed webdesign verhoogt het vertrouwen welke een bezoeker in uw website heeft, wat op zijn beurt het vertrouwen in uw bedrijf of organisatie zal vergroten. Slecht webdesign stuurt ze weg naar een website waarin ze meer vertrouwen hebben. Het ontwerp van uw website heeft invloed op de tijd die een bezoeker op een pagina doorbrengt. Dit kan het verschil zijn tussen een geweldige gebruikerservaring en een slechte. Van website-navigatie tot individuele paginalay-out, de interactie tussen bezoekers en uw website moet een soepel en naadloos proces zijn. Kies dus voor slim en stijlvol webdesign uit Limburg

Voorbeelden van stijlvol webdesign uit Limburg

Pain Science in Motion Webdesign Huub Keulers Limburg Elsloo Stein Beek Maastricht Heerlen Landgraaf Onderbanken Sittard Geleen Roermond Venlo
Worldwide congress Pain Science in Motion
Maastricht 2022
Sarea vermiste personen Webdesign Huub Keulers Limburg Elsloo Stein Beek Maastricht Heerlen Landgraaf Onderbanken Sittard Geleen Roermond Venlo
Sarea - Samen zoeken bij vermiste personen.
Initiatief van DITSS, Politie en Burger
Webdesign Huub Keulers Elsloo Stein Beek Maastricht Valkenburg Heerlen Brunssum Landgraaf Kerkrade Sittard-Geleen Roermond Venlo
Dirkje Cox
Mountainbikster
Webdesign Huub Keulers Elsloo Stein Beek Maastricht Valkenburg Heerlen Brunssum Landgraaf Kerkrade Sittard-Geleen Roermond Venlo
Bistro Oshine
Een plek om je ziel te laten ontspannen

Teksten voor stijlvol webdesign uit Limburg

Woorden hebben de kracht om betrokken te raken, te overtuigen, te verkopen, te inspireren en uiteindelijk om interesse in uw bedrijf of product te wekken. Dus wat uw verhaal ook is en waar u het ook naartoe wilt brengen, wij hebben de juiste woorden om u daar te krijgen.

We houden ervan om u inhoud helemaal opnieuw te maken, maar soms heeft u misschien hulp nodig bij het vormgeven en perfectioneren van uw bestaande tekst. Dat is waar wij van pas komen. We zijn schrijvers met jarenlange expertise in het schrijven, redigeren en perfectioneren van teksten. Alles wat we schrijven wordt dubbel gecontroleerd door ten minste één andere schrijver om doordachte, onberispelijke resultaten te garanderen. Of u nu wilt dat wij uw inhoud vanaf het begin vormgeven of uw bestaande tekst nieuw leven inblazen, wij werken met u samen om uw merkboodschap, uw tekst overtuigend en uw publiek betrokken te houden. En daar houdt het niet op. Neem contact met ons op om een ​​offerte aan te vragen of meer te weten te komen over onze andere diensten.

Pakkende teksten schrijven voor ondernemers Limburg Stein Elsloo Beek Maastricht Heerlen Landgraaf Sittard Geleen Roermond Venlo

De juiste woorden met het juiste doel voor de juiste doelgroep

Welke tekst u ook wilt laten schrijven, we denken altijd vanuit de doelgroep. We vragen ons altijd als eerste af voor wie de tekst bedoeld is? Het is namelijk een groot verschil in woorden waarmee u een breed publiek wilt bereiken dan bijvoorbeeld woorden die gericht zijn op een klein publiek dat over gespecialiseerde kennis beschikt. Tekst is een onderdeel van de externe of interne communicatie van uw onderneming. Het heeft grote invloed en impact op het beeld en het imago dat (potentiële) klanten, concurrenten of medewerkers van u hebben. Woorden zijn, hoe eenvoudig het ook lijkt, niet iets om lichtzinnig mee om te gaan. Samen met u definiëren we dus eerst de doelgroepen voordat we starten met schrijven.

Als we de doelgroep(en) hebben gedefinieerd, bespreken we samen de boodschap en het gevoel dat u wilt overbrengen. Tekst kan voor uw onderneming voor verschillende doelen gebruikt worden. U kunt er bijvoorbeeld nieuwe klanten mee werven of huidige klanten mee behouden. Maar u kunt de tekst ook gebruiken om informatie of emotie over te brengen.  Wat voor tekst we dank voor u schrijven, deze zal altijd duidelijk en helder zijn. Zonder hoogdravende woorden, zonder ingewikkelde zinnen, zonder moeilijke woorden, zonder ambtelijke en bureaucratische taal en zonder gecompliceerde zinsconstructies.

Eindredactie van teksten

We helpen u ook graag met tekstredactie en eindredactie van teksten die door u zijn geschreven. Daarbij nemen we teksten grondig door. We kijken daarbij niet alleen naar grammaticale fouten en tikfouten, maar ook naar stijl, kromme, ingewikkelde of te lange zinnen en het gebruik van onnodige moeilijke of ambtelijke woorden en vaktermen. Waar nodig herschrijven we een tekst. Zorgvuldigheid staat bij ons altijd voorop. Ons doel is uiteindelijk een tekst te hebben die prettig leest voor iedereen.

We letten er ook op of een tekst duidelijk, helder en creatief is geschreven. En kijken of er geen onbegrijpelijke of kromme zinnen in staan en of de boodschap overkomt die u wilt uitdragen. Het kan zijn dat een zin taalkundig volkomen correct is geschreven, maar het iets anders suggereert dan wat u eigenlijk bedoelt. Ook kijken we of het niet beter is om ‘moeilijke woorden’ of vakjargon te vervangen door woorden en begrippen die iedereen begrijpt. Het kan zelfs zijn dat de tekst beter wordt als hij wordt ingekort. Samengevat: We denken graag met u mee.

Webtekst Kort

300-400 woorden per pagina inclusief zoekwoordonderzoek
€100 excl. 21% BTW

Exacte tarieven afhankelijk van benodigde research. 

Webtekst Normaal

400-500 woorden per pagina inclusief zoekwoordonderzoek
€150 excl. 21% BTW

Exacte tarieven afhankelijk van benodigde research. 

Webtekst Lang

500-600 woorden per pagina inclusief zoekwoordonderzoek
€175 excl. 21% BTW excl. 21% BTW

Exacte tarieven afhankelijk van benodigde research. 

Onderhoudspakket

Houdt er rekening mee dat een website nooit een afgerond geheel is. Inhoud zal regelmatig geüpdatet moeten worden, denk hierbij aan teksten, fotomateriaal. Ook moet uw website zo veilig als mogelijk blijven functioneren. Hiervoor moeten gebruikte plugins en thema’s met regelmaat geüpdatet worden. Net zoals uw huis zo inbraakvrij als mogelijk moet zijn en regelmatig onderhoud nodig heeft, geld dit ook voor uw website. Dit onderhoud kunt u zelf uitvoeren of door ons laten doen. Minimaal een keer per maand wordt uw website onder handen genomen. Daarbij worden het WordPress CMS en alle plugins bijgewerkt naar de nieuwste versies. Wel zo veilig. Tevens zijn hierbij kleine content wijzigingen en een maandelijkse backup inbegrepen.

Additionele webdesign opties

 • Optimale vindbaarheid.
  Elke website wordt ingericht voor een optimale vindbaarheid binnen zoekmachines als Google. Dat begint met een correcte opmaak van de website en het toevoegen van de juiste trefwoorden en tekstindeling. Hieronder de mogelijkheden:
  Basis SEO: houdt in dat 1 – 5 pagina’s op website enkel geïndexeerd wordt voor de zoekmachine op de naam van uw bedrijf of onderneming. Dit is inbegrepen bij uw webdesign pakket.
  Uitgebreide SEO: houdt in dat 1 – 10 pagina’s op de website voorzien worden van focus-trefwoord/zoekwoord, SEO titel en SEO meta-tekst en dat de website geïndexeerd wordt in de zoekmachine. Kosten €100 eenmalig.
  Exclusieve SEO: houdt in dat 1 – 10 pagina’s op de website voorzien worden van focustrefwoord/zoekwoord, SEO titel en SEO meta-tekst en dat de website geïndexeerd wordt in de zoekmachine. Als extra wordt een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd zodat u uw concurrenten voor kunt blijven. Kosten €150 eenmalig.
 • Foto’s.
  Mocht u geen beeldmateriaal ter beschikking hebben, kunnen we ook foto’s voor u maken. Wij zijn professionele fotografen die uw bedrijf of organisatie op de juiste manier in beeld brengen. Afhankelijk van opdracht en de hiervoor benodigde middelen/tijd vragen we een marktconforme vergoeding.
 • Social Media integratie
  Uw Facebook- of Twitterberichten berichten geïntegreerd in uw website. Kosten: €50 eenmalig. Tevens kunnen we voor u uw social media pagina maken en onderhouden.
 • Website statistieken
  Met Google Analytics wordt niet alleen het aantal bezoekers van een website bijgehouden. Deze slimme tool geeft ook inzicht in het gebruikersgedrag en de manier waarop mensen op uw website terecht komen en navigeren. Onmisbaar dus voor iedere website-eigenaar. U ontvangt van ons ieder kwartaal een analyserapport met aanbevelingen. Kosten €50/rapport.

  Meer maatwerk opties zijn zeker mogelijk. Vraag gerust naar stijlvol webdesign uit Limburg.

De eerste stappen van ons webdesign werkproces

Stap 1: Analyse

We zullen uw eisen en wensen analyseren door met name naar uw bestaande merk, bedrijfs-/productbrochure, organisatie te kijken. Dit doen we a.d.h.v. een interview / vragenlijst. Hierin kunt u het type website beschrijven dat u zoekt, welke onderwerpen u belangrijk vindt, uw huisstijl, doelgroepen etc. Ook kunt u ons voorbeelden geven van websites die u mooi en toepasselijk vindt. We zullen deze informatie en onze eigen creativiteit gebruiken om een website te bouwen die past bij uw bedrijf / organisatie / merk. 

Stap 2: Framework

Daarna zullen we samen een goede en betrouwbare hosting provider en domeinnaam uitzoeken die bij u past. In de meeste gevallen werken we met het Nederlandse bedrijf TransIP. Een betrouwbare hosting provider met jarenlange ervaring. Vervolgens starten we met het bouwen van het framework van uw website (structuur, functionaliteiten, navigatie, backup, beveiliging etc.).

Stap 3: Inhoud

Wat dan moet gebeuren is het verzamelen van alle benodigde content. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen en evt. videos. Teksten en afbeeldingen kunnen door u zelf worden aangeleverd. Mocht u hier geen ervaring in hebben of deze niet in bezit hebben dan kunnen wij teksten voor u schrijven en foto’s maken. Tijdens de bouwfase kunt u uiteraard meekijken en waar nodig bijsturen. Kortom stijlvol webdesign uit Limburg.

De laatste stappen van ons webdesign werkproces

Stap 4: Vindbaarheid (SEO)

Wat ons daarna rest is het laten indexeren van uw website door de Google zoekmachine, zodat uw website op een goede manier te vinden is. Indien u het belangrijk vind dat Google uw website kwalitatief als interessant beoordeelt (hoog rankt), bieden we een additionele dienst genaamd SEO (Search Engine Optimalisatie). Dit houdt in dat we uw belangrijkste website pagina’s en afbeeldingen voorzien van de juiste gegevens waar Google goed mee uit de voeten kan.
Let wel: geen enkel bedrijf kan u garanderen op de eerste pagina van Google terecht te komen. Ook wij helaas dus niet. Uw positie binnen de Google zoekmachine is namelijk van heel veel factoren afhankelijk, factoren die niemand buiten Google in de hand heeft. Wel kunnen we ervoor zorgen dat hier het maximale uit gehaald wordt voor uw bedrijf of organisatie.

Stap 5: Final Go

Nadat alle content door ons is gecontroleerd en op uw website is geplaatst, geeft u een final go. U bepaalt dus het moment dat de website openbaar wordt gemaakt.

Stap 6: Overdracht

Als laatste vindt een overdracht van de website plaats. Na deze overdracht bent u eigenaar van uw website en de content. Na een training kunt u de website dan ook zelf onderhouden. Mocht u dit niet willen of kunnen, zijn we zeker bereid deze voor u te beheren en te updaten. Samengevat no nonsense en stijlvol webdesign uit Limburg.

#webdesign #webdesignbureau #webdesignburo #website #websitemaken #limburg #stein #elsloo #maastricht #valkenburg #heerlen #brunssum #landgraaf #kerkrade #onderbanken #sittard-geleen #sittard #geleen #roermond #echt #venlo

Scroll naar top