Onze klanten

We staan er voor om onze diensten eerlijk, betrouwbaar en zo efficiënt als mogelijk aan te bieden en uit te voeren. Hiervoor is een persoonlijke benadering voor ons van wezenlijk belang. We voelen ons altijd betrokken en dragen op die manier bij aan de doelstellingen van uw organisatie. Dit doen we voor het MKB, sporters, organisaties en particulieren. En natuurlijk altijd op een enthousiaste en flexibele manier. Door onze betrokkenheid en persoonlijke aanpak staan we garant voor creativiteit en kwaliteit met 100% passie en flexibiliteit. We denken met u mee en adviseren vanuit onze kennis en ervaringen. Wilt u dat we u het werk uit handen nemen? Neem dan gerust contact met ons op.

WE WERKEN O.A. VOOR

Fonds Gehandicaptensport

Fonds Gehandicaptensport heeft als doel het sportaanbod voor mensen met een handicap landelijk te ontwikkelen en dichtbij huis sporten mogelijk te maken voor iedereen. Opdracht betreft diverse beelden voor de breedtesport leveren geschikt voor print en online.

Uniek Sporten

Vanuit de ambitie om sporten voor mensen met een handicap dichtbij huis mogelijk te maken, is Fonds Gehandicaptensport het project Uniek Sporten gestart. Uniek Sporten is dé online sportcommunity voor aangepast sporten waar vraag en aanbod bij elkaar komen. Opdracht betreft diverse beelden voor de breedtesport leveren geschikt voor print en online.

HandicapNL

HandicapNL droomt van een Nederland waarin je met een handicap echt kunt meedoen. Wij willen een maatschappij waarin je eigen keuzes kunt maken. Opdracht betreft het in beeld brengen van de vele verhalen van mensen met een beperking. Foto's moeten de verhalen kracht bijzetten.

Kindante

Kindante wil zich sterk maken voor gelijke kansen voor alle kinderen door goed onderwijs te bieden. Opdracht betreft verzorgen van fotoworkshops om kinderen met een leerachterstand enthousiast te maken voor beeld en leren kijken.

Hans Anders

Hans Anders is een Nederlandse opticienketen met een ruim assortiment lenzen, brillen en hoortoestellen. Opdracht betreft het in beeld brengen van het eendagsvlieg evenement van de lancering van een nieuwe sportbril.

Team DSM

Team DSM is de opvolger van Team Sunweb. Bij de vrouwen wil Team DSM tot de top blijven behoren. Bij de mannen willen men vooral verder werken aan een sterk blok voor de klassiekers. Opdracht betreft het in beeld brengen van de lancering van een nieuwe sportbril.

Triathlonbond

De NTB vertegenwoordigt de belangen van haar triathlonverenigingen, organisaties van evenementen en de leden (individueel of in verenigingsverband) en daglicentiehouders. Opdracht betreft het in beeld brengen van triathlon van het EK Triathlon Weert.

Atletiekunie

Met ruim 300 aangesloten atletiekverenigingen, 80 loopgroepen en bijna 2200 loopevenementen per jaar is de Atletiekunie één van de grootste sportbonden van Nederland. Opdracht betreft het in beeld brengen van het ONK Para-atletiek en portretfoto's van atleten voor het EK.

Deep Branch

Onze oplossing voor koolstofrecycling helpt bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen zonder hun operationele kosten negatief te beïnvloeden. Opdracht betrof het in beeld brengen van de pilot installatie bij Brighlands, Geleen.

Samco

Samco is een vliegtuigonderhoudsbedrijf gevestigd op Maastricht Aachen Airport en focussed zich voornamelijk op middelgrote vliegtuigen. Opdracht betreft het in beeld brengen onderhoudsprojecten en fotograferen van vliegtuigen voor de hangar vlak voor vertrek.

Gemeente Sittard-Geleen

Opdrachten omhelzen het maken van reportagefoto's voor o.a. de Stadskrant, en (sport)evenementen als de Hammer Series

Gemeente Stein

Opdrachten omhelzen het maken van reportagebeelden voor on- en off line media.

Oogartsen Asc. Maasmechelen

OAMM is gevestigd in Maasmechelen (Be) en is een gerenommeerde oogpraktijk met een team van oogartsen, orthoptisten en optometristen. Opdracht betreft het maken van headshots van het team.

GEwoon! Makelaardij

geWOON Makelaardij is een onafhankelijk makelaarskantoor in Geulle, gespecialiseerd in het verkopen, verhuren en beheren van onroerend goed in Limburg. Opdracht betreft het maken van headshots van het team.

Arriva

Arriva is een van de grootste vervoersorganisaties in Europa, en verzorgt bus-, waterbus- en treinvervoer. Opdracht betrof het maken van portretfoto's van Olympische para-atleten op weg naar OS Tokio t.b.v. de achterzijde van bussen.

Bewei Elsloo

Bewei is een concept voor de lichaamsverzorging van mannen en vrouwen. Opdracht betrof het maken van foto's tijdens de behandelingen t.b.v. promotie op de website.

Ecsplore

Ecsplore werkt in de Westelijke Mijnstreek aan het sportieve en culturele klimaat en biedt een breed scala aan activiteiten aan voor kinderen, jongeren en 55-plussers. Daarnaast is er speciale aandacht voor kwetsbare doelgroepen. Opdracht betreft het maken van reportages van diverse sport- en culturele activiteiten op locatie.

Alcander

Alcander is een brede welzijnsorganisatie in de gemeente Heerlen. Ze leren mensen wat ze zelf kunnen doen om de regie over hun eigen leven te houden of weer terug te krijgen. Opdracht betreft het maken van reportages van diverse sport- en culturele activiteiten op locatie zoals 'Heel Heerlen Beweegt'.

Teylers Museum Haarlem

Teylers Museum, museum van de verwondering sinds 1784, is het eerste en oudste museum van Nederland. Het museum is vernoemd naar Pieter Teyler van der HulstTeylers Museum is een museum voor wetenschap. Zowel het gebouw als het museuminterieur hebben de status van rijksmonument. Opdracht betrof het maken van interieurfoto's ten behoeve van website en PR.

Museum de schat van Simpelveld

Dit museum, gehuisvest in een monumentaal kloostergebouw, toont een riante kunstcollectie van borduurwerk uit de negentiende en twintigste eeuw behoort welke tot de absolute top van de wereld. Daarnaast toont het museum een schitterende collectie schilderijen, gouden kelken, wassen beelden en middeleeuwse sculpturen en krijg je een kijkje in het kloosterleven van begin twintigste eeuw.
Opdracht betrof het in beeld brengen van een interview en een bezoek van scholieren uit groep 5.

Benelux vloerverwarming

Benelux Vloerverwarming richt zich met hun assortiment voornamelijk op de doe-het-zelver. Opdracht betrof het maken van productfoto's ten behoeve van hun website.

Aquaja

Aquaja produceert dierenverblijven voor de verkoop van tropische vissen, vijvervissen, reptielen, knaagdieren, vogels en nog veel meer. Opdracht betrof het maken van productfoto's van hun aquarium assortiment incl. onderbouw ten behoeve van hun webshop.

Op1Lijn

Bij hondenschool Op1lijn uit Meerssen begeleiden wij je bij de opvoeding je pup / puber tot een evenwichtige, ontspannen en blije hond. Opdracht betreft het maken van sfeerbeelden en hondenshoots.

Dog 2 Balance

Hondenschool Dog2Balance verzorgt groepslessen voor puppies, basis- en gevorderden. Opdracht betrof het maken van sfeerbeelden tijdens de cursussen plus het maken van hondenportretten van hun eigen honden.

Scroll naar boven