Professionele en kundige bedrijfsfotograaf
met oog voor het DNA van uw bedrijf
Wij zijn enthousiast, denken mee en creëeren een ontspannen sfeer voor stijlvolle bedrijfsfoto's.

Stijlvolle bedrijfsfotografie met een hart!

Woorden zeggen veel, beelden spreken waarbij in de meeste gevallen uw medewerkers centraal staan bij een bedrijfsreportage. Hiervoor fotograferen we hen op een respectvolle manier tijdens hun werkzaamheden. Hierdoor krijgen (potentiële) klanten een duidelijk beeld van uw bedrijf en uw diensten. Intussen zijn diverse bedrijven u voorgegaan. Wij maken stijlvolle en professionele foto’s die u kunt gebruiken voor al uw communicatie doeleinden. Echter zullen we eerst samen uw wensen en ideeën bespreken. Wij creëren stijlvolle bedrijfsfotografie vanuit Limburg.

Als bedrijfsfotograaf in de regio Limburg helpen we bedrijven en merken om hun mensen, producten en diensten tot leven te brengen door middel van creatieve, professionele bedrijfsfoto’s. Met meer dan 15 jaar ervaring in de commerciele branche, varieert ons klantenbestand voor bedrijfsfotografie van grote bedrijven tot kleine bedrijven en particulieren. We richten ons hierbij op bedrijfsreportages, zakelijke portretfoto’s en productfotografie voor startups en het MKB. Maar ook op evenementen zoals  conferenties en prijsuitreikingen.

We zijn gevestigd in Elsloo (Limburg) gelegen in de buurt van Maastricht. Klanten waarderen ons voor onze persoonlijke aanpak, creativiteit, professionaliteit en het meedenken. Onze belofte is dat we kwaliteitsfoto’s leveren tegen betaalbare prijzen en we werken graag met een briefing vooraf, waardoor we geweldige fotografie produceren om u te helpen uw verhaal te vertellen. Klaar om ons een kans te geven?

Onze manier van samenwerken

Wij brengen uw producten en diensten op een mooie manier in beeld. Vervolgens kunt u deze foto’s gebruiken voor bijvoorbeeld uw website, brochures, magazines en nieuwsbrieven. Het is onze motivatie en stijl om foto’s met een frisse en positieve uitstraling te maken. Ten eerste gaat het hierbij vaak om mensen waardoor we altijd enthousiast zijn en creatieve ideeën hebben. Maar uiteraard zorgen we ook voor een ontspannen sfeer. Echter voordat we starten geven we eerst een heldere offerte af.

Onze manier van werken is efficiënt en open. Hierbij vinden we een eerlijke, heldere en persoonlijke benadering van groot belang. Daarom zullen we vooraf altijd even kennis komen maken. Enkel op die manier kunnen we beelden leveren die uw bedrijf op de juiste manier en met een mooie uitstraling tonen. Tijdens ons gesprek kunnen we dan ook uw wensen bespreken en een goed idee van uw onderneming krijgen.

Enkele van onze klanten

Onze tarieven

Brons

Een reportage op locatie van 2 uur.
€275,- excl. 21% BTW
Incl. selecteren/bewerken foto's
Bij reizen verder dan 5 km van Elsloo zijn we genoodzaakt reiskosten te berekenen.

Zilver

Een reportage op locatie van 4 uur.
€450,- excl. 21% BTW
Incl. selecteren/bewerken foto's
Bij reizen verder dan 5 km van Elsloo zijn we genoodzaakt reiskosten te berekenen.

Goud

Een reportage op locatie van 6 uur.
€600,- excl. 21% BTW
Incl. selecteren/bewerken foto's
Bij reizen verder dan 5 km van Elsloo zijn we genoodzaakt reiskosten te berekenen.

Platina

Een reportage op locatie van 8 uur.
€750,- excl. 21% BTW
Incl. selecteren/bewerken foto's
Bij reizen verder dan 5 km van Elsloo zijn we genoodzaakt reiskosten te berekenen.

Bij de prijs inbegrepen

Omdat we fulltime beroepsfotografen zijn en we er dus ons brood mee moeten verdienen, kan ons tarief niet enkel opgebouwd zijn uit de tijd dat we fotograferen. Zouden we wel doen, dan zouden we heel snel een failissement moeten aanvragen ;-).
Net als in uw vakgebied zijn er additionele kosten en investeringen die ook wij moeten betalen en doen. Daarom hebben we in onze prijs rekening gehouden met:

 • Advies & Overleg. We luisteren graag naar uw wensen en adviseren waar nodig en gewenst.
 • Kennis, tijd, en expertise van ons als fulltime beroepsfotograaf. Om zover te komen hebben we diverse opleidingen gevolgd, uren aan boeken en videos bestudeerd, fouten gemaakt en jarenlang gefotografeerd.
 • Onze voorbereiding. Net als iedere vakman en vakvrouw bereiden we onze fotoshoots goed voor. We zorgen dat we de locatie en uw producten goed kennen, controleren onze apparatuur, en waar nodig verdiepen we ons verder in de wensen van u als klant.
 • Professionele apparatuur. Al onze opdrachten voeren we uit met betrouwbare en kostbare fotoapparatuur, computer en software om kwaliteitsbeelden te kunnen waarborgen. En natuurlijk moet deze apparatuur ook verzekerd zijn tegen diefstal en schade.
 • Maatwerk en persoonlijke aanpak. Iedere fotoshoot is uniek en word volledig op uw wensen en mogelijkheden afgestemd.
 • Ons werk ná het fotograferen. Ons werk is na het fotograferen nog niet klaar. Bij thuiskomst importeren, archiveren en backup’n we alle foto’s. Daarna selecteren we de beste foto’s en bewerken deze tot mooie beelden. 
 • Belastinggeld. Iedere periode dragen we, net als u, braaf onze BTW en Inkomstenbelasting af aan de fiscus.

Wat is bedrijfsfotografie?

Maar wat betekent stijlvolle bedrijfsfotografie nu eigenlijk? En wat doet een bedrijfsfotograaf? Bedrijfsfoto’s zijn beelden die vaak nodig zijn voor uw website, een persbericht of worden gebruikt in brochures. Echter worden bedrijfsfoto’s ook gebruikt in nieuwsbrieven, jaarverslagen, posters en banners. Hiervoor werken we graag met u samen. Maar misschien koopt u al stockfoto’s voor uw bedrijf? Echter zijn dit vaak beelden die het persoonlijke tintje en het DNA, waar uw bedrijf voor staat, missen. Of misschien vertrouwt u op inconsistente smartphonefoto’s of gebruikt u helemaal geen beelden. In onze ogen een gemiste kans. Foto’s zeggen niet voor niets meer dan 1.000 woorden.

Als u stijlvolle bedrijffoto’s nodig heeft om het juiste imago en aandacht voor uw diensten of producten te geven, maar u weet niet zeker waar u moet beginnen, neem dan contact gerust met ons op. Samengevat kunnen we een verzameling gepersonaliseerde afbeeldingen maken. Denk hierbij aan enerzijds portretten van medewerkers, teamfoto’s en merchandise. Anderzijds aan het interieur, de werkplekken, buitenzijde van het gebouw, het productieproces en zelfs uw bedrijfsevenementen. Kortom alles wat uw bedrijf helpt om professionaliteit uit te stralen en meer en beter zichtbaar te zijn. Laat ons u helpen met stijlvolle bedrijfsfotografie vanuit Limburg.

HK201904210007-solo-bluesky-scaled

Evenementfoto's die verhalen vertellen en swingen!

We vinden het een feest om evenementen te fotograferen van bedrijfsfeesten, congressen tot aan bedrijfsuitjes. Ons doel is  om sfeervolle foto’s te maken die uw evenement en de aanwezigen laten stralen. Hiervoor gaan we als fotografen onopvallend te werk om zo een ontspannen fotoreportage te maken van uw bedrijfsfeest. Uiteraard komen er veel mensen op de foto. Maar ook de hapjes, artiesten, speeches en alle versieringen worden niet vergeten. Op deze manier wordt een mooi totaalbeeld gemaakt van het bedrijfsevenement. Zo hebben we o.a. gedurende drie dagen de feestelijke opening van de nieuwe bedrijfslocatie van Loven B.V. gefotografeerd.

Samengevat inversteert u met onze stijlvolle bedrijfsfotografie in prachtige herinneringen van uw bedrijfsevenement. Al die unieke momenten worden vakkundig en professioneel vastgelegd. Foto’s die u kunt delen met uw bezoekers of personeelsleden. Daarnaast is het een krachtig instrument voor promotionele doeleinden. Tenslotte zegt een mooie foto meer dan 1000 woorden.

Bouw- & Vastgoedfoto's die verkopen!

Bouwfoto’s die hun geld terugverdienen. Hoe mooi is dat?! We fotograferen o.a. voor bouwbedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties, architecten, makelaars, vastgoedeigenaren, gemeenten en civieltechnische adviseurs. Of u nu consistent foto’s nodig heeft voor voortgangsrapporten van bouwprojecten of een portfolio met foto’s om nieuwe woningbouwontwikkelingen, monumentale gebouwen, architecturale projecten en interieurontwerpen te promoten – wij kunnen u helpen.

Omdat alle aanvragen anders zijn, bekijken we uw opdracht eerst en geven daarna een individuele offerte. Foto’s behorend onder bedrijfsfotografie kunnen gebruikt worden in voortgangsrapportages, brochures, aankleding van kantoorpanden, etc. Ook langdurige projecten vinden we mooi vinden om te doen. Van de eerste schop tot aan de opening van een pand. Zoals het Trencadis kantoorcomplex, gebouwd door Wijnen BV.

Dus als u een professionele bedrijfsfotograaf wilt om bouwprojecten of vastgoed te documenteren, neem dan contact met ons op. Concluderend: we kunnen u helpen met stijlvolle bedrijfsfotografie vanuit Limburg.

Interieurfoto's die ruimten tot leven brengen!

Goede interieurfoto’s brengen binnenruimtes tot leven. In het bijzonder wil je bij interieurfotografie de kijker het gevoel geven dat ze zelf in de ruimte aanwezig is. Uiteindelijk is het immers de kunst van bedrijfsfotografie, om uw bedrijfsinterieur zo authentiek en mooi als mogelijk te laten zien. Daarom maken we als bedrijfsfotografen gespecialiseerd in gebouwen en interieurs, aantrekkelijke foto’s met natuurlijke uitstraling.

Enerzijds doen we dat op het gebied van architectuur, interieurontwerp en decoratie, anderzijds ook voor o.a. hotels, theaters, winkels, horeca, kantoorpanden en showrooms. Samengevat creëren we beelden met een zorgvuldige compositie en kadrering, harmonieuze perspectieven, aandacht voor belichting en getrouwe weergave van kleuren en texturen.

Als voorbeeld van stijlvolle bedrijfsfotografie vanuit Limburg hebben we diverse interieurfoto’s mogen maken voor het prachtige Teylersmuseum in Haarlem, het Stadstheater van Haarlem en het kantoorgebouw Trencadis in Venlo

Architectuurfoto's die tot de verbeelding spreken!

Architectuurfotografie betekent over het algemeen fotografie waarbij gebouwen centraal staan. Het kan gaan om het fotograferen van gebouwen maar ook bruggen, andere constructies en stadsgezichten.
We maken professionele en stijlvolle bedrijfsfotografie vanuit Limburg zoals architectuurfotografie voor eigenaren, projectontwikkelaars, architectenbureaus en bouw gerelateerde ondernemingen.

Wij creëren de perfecte foto’s met een realistische weergave van uw gebouw. Compositie, perspectief, gebruik van het licht, beeldcompositie, kleur en het gebruik van de omgeving zijn de belangrijkste elementen om uw foto’s te laten slagen en het gebouw de juiste sfeer te laten uitstalen.

Sprankelende en professionele zakelijke portretten!

Een goed zakelijk ogend portret is van groot belang voor een eerste indruk. Want dergelijke foto’s scheppen vertrouwen en stralen professionaliteit uit. Tenslotte willen we dat u en uw werknemers trots op uw bedrijf en zichzelf zijn. Omdat we uw werkproces niet willen verstoren maken we de foto’s op uw bedrijfslocatie.

Als gevolg van onze losse en ongedwongen aanpak, weten we mensen op hun gemak te stellen. Hierdoor krijgen de portretten een positieve en zelfverzekerde uitstraling. Wij zorgen voor de apparatuur en nemen spanningen die mensen voelen weg. Het enige dat u hoeft te doen is zorgen voor een plek in uw bedrijf waar de foto’s gemaakt kunnen worden. De rest doen wij. Zie ook onze speciale pagina zakelijke portretten.

Enkele voorbeelden van onze klanten zijn: Oogartsen Maatschap Maasmechelen, Nationale Politie, Ned. Para-Atletiekteam en Aquaja. Wij staan garant voor stijlvolle bedrijfsfotografie vanuit Limburg

 • €55 pp of per teamfoto, excl. 21% BTW;
 • Starttarief: €125 excl. 21% BTW;
 • Bij reizen verder dan 5 km van Elsloo zijn we genoodzaakt reiskosten te berekenen.

Wij geloven in de kracht en schoonheid van mensen

Wij geloven in de schoonheid van mensen, fotograferen ze met respect en willen graag hun individualiteit en uniekheid in beeld brengen. Een foto is toch vaak het eerste wat mensen online zien en een eerste indruk achterlaat. Iedereen die professionele, zelfverzekerde en benaderbare portretten of headshots nodig heeft voor persoonlijk gebruik of redactionele en reclamedoeleinden kan ons hiervoor inschakelen. Iedereen die zich serieus wil presenteren voor publicatie op een website, brochure of sociale media kan ons inschakelen om in goed overleg en geheel naar wens een of meerdere zakelijke portretten te fotograferen waarbij de nadruk ligt op het individu en het bedrijf. Kies daarom voor onze zakelijke portretfotografie uit limburg.

De zaken veranderen. Mensen vertrouwen meer dan ooit op e-mail en websites om informatie te krijgen. Persoonlijke ontmoetingen komen minder vaak voor, maar de menselijke connectie blijft de verkoop en succesvolle zakelijke relaties stimuleren. Als je nog niet de gelegenheid hebt gehad om elkaar persoonlijk te ontmoeten, moet je vertrouwen op je professionele portret om je te vertegenwoordigen op alle sociale platforms zoals Facebook en LinkedIn en Instagram. Veel websites voegen nu foto’s van hun werknemers toe om hun bedrijf een vriendelijk gezicht te geven. Het is belangrijk om te weten met wie u zaken doet en het gezicht zien van de persoon met wie u correspondeert, is een zeer krachtig hulpmiddel om vertrouwen te wekken.

Professioneel en benaderbaar op de foto

Het belang van een uniforme look voor de werknemers van uw bedrijf. Consistentie in de headshots van uw medewerkers zorgt ervoor dat uw team er professioneel en uniform uitziet. Portretten van hoge kwaliteit laten zien dat u graag investeert in het imago van uw bedrijf en daarom geeft om het werk dat u doet. Of een portret die juist een open en ongedwongen sfeer laat zien. Waar u als bedrijf voor staat moet de foto uitstralen. Een professioneel portret geeft uw medewerkers een gevoel van trots. Ze zullen zich goed voelen over hun werkplek en hun rol binnen uw bedrijf.

Productfoto's met een bite!

Consumenten zoeken voortdurend naar informatie en hun aandacht gaat natuurlijk naar de snelste manier om informatie te verzamelen: afbeeldingen. Uiteindelijk getuigen goede productfoto’s getuigen niet alleen van de kwaliteit van uw product. Maar dienen ze ook als venster in uw e-commerce winkel, waardoor drie zeer belangrijke dingen ontstaan:

 1. Transparantie
 2. Vertrouwen
 3. Kwaliteit

Productfotografie maakt gebruik van specifieke technieken om producten op een aantrekkelijke manier te presenteren. Maar vooral ook om potentiële kopers te verleiden om uw producten te kopen. Echter vergis u niet, vooral bij productfotografie is het niet een simpele druk op de cameraknop. De meeste tijd gaat zitten in de voorbereidingen en in de nabewerking van de beelden. Reflecties moeten zoveel als mogelijk voorkomen worden en uw producten moeten er natuurlijk mooi en zo authentiek als mogelijk uitzien.

Tenslotte zijn productfoto’s een essentieel onderdeel van zowel online als offline advertenties. Bijvoorbeeld voor succesvolle catalogi, brochures, tijdschriftadvertenties, billboards, online advertenties en bedrijfswebsites. Met name wanneer producten rechtstreeks aan de consument worden verkocht. Voor de webshop van een van onze klanten, Aquaja, hebben we in hun montagehal, grote witte en zwarte, aquariums gefotografeerd.

 • €65 per uur, excl. 21% BTW;
 • Starttarief: €125 excl. 21% BTW;
 • Bij reizen verder dan 5 km van Elsloo zijn we genoodzaakt reiskosten te berekenen.

Bovengenoemde prijzen zijn incl.

 • Telefonisch vooroverleg;
 • Fotograferen;
 • Nabewerking van het beeldmateriaal;
 • Gebruiksrecht van het beeldmateriaal voor de opdrachtgever.

Alle foto’s, die u ontvangt worden vakkundig nabewerkt en geleverd in hoge resolutie (300dpi, Adobe RGB kleurenprofiel). Genoemde bedragen op deze pagina zijn richtprijzen en de werkelijk geoffreerde prijs is afhankelijk van het aantal foto’s en specifieke wensen/eisen.
Iedere fotoreportage is namelijk anders en maatwerk.

Onze locatie

Wilt u meer informatie of een offerte op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

 • info@huubkeulers.nl
 • +31 0646741111

Met vriendelijke groet,
Huub Keulers
Lorette Janssen

Scroll naar boven